pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Devatenáctiletý mladík zapříčinil u Bělkovic nehodu osobáku, ve kterém se zranila řidička a dvě děti

Zranění řidičky a dvou nezletilých dětí si vyžádala nehoda osobního auta, ke které došlo u Bělkovic mezi Olomoucí a Šternberkem.

K nehodě došlo v neděli 11. listopadu po čtvrté hodině odpolední. „Z prvotního šetření vyplývá, že k nehodě mělo dojít v okamžiku, kdy osobní vozidlo řízené devatenácitletým řidičem a jedoucí ve směru od Olomouce na Šternberk, odbočovalo doleva, na místo ležící mimo komunikaci a v uvedenou dobu jelo ve směru od Šternberka na Olomouc osobní vozidlo Škoda Roomster, které řídila šestatřicetiletá řidička. Aby nedošlo ke střetu, byla nucena řidička vozidla reagovat tak, že vyjela mimo komunikaci, kde narazila do dopravního značení. Vozidlo se následně převrátilo na střechu. Při nehodě došlo ke zranění osádky vozidla Škoda Roomster – řidičky a dvou nezletilých dětí," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Škoda na vozidle byla odhadnuta na 110 tisíc korun. V tuto chvíli se jeví jako nejpravděpodobnější verze ta, že řidič nedal přednost, přesné příčiny jsou však stále v šetření policie.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Bohuňovice, doprava, zranění

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.