pátek 29. března 2024 Taťána

Nová aplikace pomůže při cestování Olomouckým krajem, můžete i sledovat aktuální pohyb autobusů

Nová aplikace vám pomůže snadno vyhledat dopravní spojení v Olomouckém kraji. Také si můžete jednoduše zjistit cenu jízdného nebo sledovat aktuální pozice autobusů.

Nový webový vyhledávač spojení IDSOK s integrovaným tarifním kalkulátorem

Víte, že s pomocí aplikace www.CestujOK.cz můžete snadno vyhledat spojení v rámci Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (dále jen „IDSOK“), jednoduše zjistit ceny jízdného nebo online sledovat pozice vozidel, či zjistit případné zpoždění spojů? To vše je dostupné na tomto webu a v mobilu (bez nutnosti instalace).

Velkou výhodou aplikace je mimo jiné zobrazování informací o trase spojení včetně aktuální polohy jedoucích spojů na mapě, ceny jízdního dokladu a zón IDSOK, kterými spoj projíždí. Odpadá tak potřeba hledat spoje nebo zóny IDSOK v tištěné brožuře,“ uvádí ředitelka KIDSOK Kateřina Suchánková. 

Co všechno aplikace CestujOK.cz umí? Přinášíme praktický přehled jejích funkcí

Jedoucí spoje: Kdykoli potřebujete vědět, kde se nachází aktuálně jedoucí spoj nebo jeho případné zpoždění, jsou Vám k dispozici aktuální informace o jedoucích spojích přenášené z dispečinku IDSOK. Dále zjistíte, zda je jízda konkrétního spoje ovlivněna nějakou mimořádnou událostí v provozu.

Odjezdy ze zastávky: Nabízí přehledný seznam odjezdů spojů z konkrétní zastávky během nejbližších 120 minut i s případnou velikostí zpoždění spoje.  

Vyhledání spojení: Nejčastěji využijete při plánování cesty veřejnou dopravou. K dispozici je rozšířená možnost vyhledávání nejvhodnějšího spojení pro Vaši cestu včetně zobrazení spojení v mapě. Intuitivní cestou zjistíte i další nezbytné informace jako je: počet přestupů, využité dopravní prostředky, seznam projetých zón, cenu jednotlivé ale i časové jízdenky s ohledem na nejrůznější nároky na slevu. Zjištěné informace si můžete také uložit nebo vytisknout.

Moje spojení: K uloženým spojením se můžete jednoduše a rychle vracet prostřednictvím funkce přidat do mých spojení. Pro vybranou skupinu spojení můžete vyhledat nejvhodnější jízdní doklad pro Vaše pravidelné i nepravidelné cestování.

www.CestujOK.cz – OK cestování v Olomouckém kraji

Autoři | Tisková zpráva | Foto Pixabay.com

Štítky doprava, cestování, aplikace

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.