sobota 20. dubna 2024 Marcela

Žena s propadlým řidičákem a technickou u svého auta srazila cyklistku, která jela po hlavní silnici

Ke srážce Volkswagenu Passat s cyklistkou došlo v pátek 16. listopadu 2018 před půl sedmou ráno v křižovatce ulic Dolní Novosadská a Keplerova v olomouckých Nových sadech.

Sedmatřicetiletá řidička Passatu jela po Keplerově ulici směrem k Dolní Novosadské. Po hlavní silnici v Dolní Novosadské mezitím jela ve směru od Dubu nad Moravou osmačtyřicetiletá cyklistka. V křižovatce došlo ke střetu a cyklistka byla převezena do nemocnice.

„Alkohol byl u obou účastnic nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami, celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na 31 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti jsou nadále v šetření. Při šetření nehody policisté zjistili, že vozidlu VW Passat skončila platná technická prohlídka začátkem srpna letošního roku, na vozidle není sjednáno zákonné pojištění odpovědnosti z provozu vozidla a že sedmatřicetiletá řidička vozidla předložila řidičský průkaz, který byl platný pouze do konce roku 2017,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto Pixabay.com

Štítky nehoda, cyklistka, doprava, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.