středa 24. dubna 2024 Jiří

Řidička nerespektovala dopravní značku a nedala na křižovatce přednost v jízdě. Došlo k nehodě, při které se zranili čtyři lidé

Nehoda dvou osobních aut komplikovala včera odpoledne provoz na Alšově mostě v Mohelnici. K incidentu došlo po druhé hodině odpoledne.

Devětadvacetiletá řidička auta značky Audi, která jela ve směru od Moravské Třebové k centru města, nerespektovala dopravní značku na křižovatce a nedala přednost v jízdě řidiči, který jel od Olomouce na Moravskou Třebovou.

Došlo ke střetu obou vozidel, při kterém se lehce zranili čtyři cestující, řidička a spolujedoucí z vozidla Audi, ale také dva spolucestující z vozidla Citroën. Zraněné osoby byly převezeny k ošetření do Fakultní nemocnice Olomouc. Oba řidiči se na výzvu policistů podrobili orientační dechové zkoušce, která vyloučila, že by byli ovlivněni alkoholem. Hmotná škoda způsobená na vozidlech byla předběžně odhadnuta na 140 tisíc korun. Veškeré příčiny, okolnosti a souvislosti, za kterých k této dopravní nehodě došlo, jsou předmětem dalšího šetření,“ uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.