úterý 19. března 2024 Josef

FOTO: Dvě osoby se zranily při nehodě tří aut u Žluté haly v Olomouci

V úterý před desátou hodinou dopoledne se srazila tři auta v křižovatce Okružní a Hněvotínské ulice v Olomouci. Nehoda skončila zraněním dvou osob. Na místě zasahovala jedna jednotka olomouckých hasičů, potvrdila mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Škoda Octavia, kterou řídila dvaačtyřicetiletá řidička vyjížděla od ulice Hněvotínské. Po ulici Okružní, která je hlavní silnice, jela ve směru od ulice Škoda Fabia, kterou řídil šestašedesátiletý řidič. Auta se srazila v křižovatce a nárazem byla Škoda Fabia odhozena do protisměru, kde narazila do projíždějícího nákladního auta Toyota s přívěsem, které řídil jednačtyřicetiletý řidič.

„Při nehodě došlo ke zranění řidičky vozidla Škoda Octavia a sedmašedesátileté spolujezdkyně z vozidla Škoda Fabia, které byly převezeny zdravotnickou záchrannou službou do nemocničního zařízení na vyšetření. Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 150 tisíc korun. Po prohlídce bylo oběma osobním vozidlům zadrženo osvědčení o registraci vozidla. Přesné příčiny nehody a její okolnosti jsou v šetření," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto čtenářka Veronika

Štítky doprava, nehoda, zranění, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.