úterý 19. března 2024 Josef

FOTO: Čtyřiadvacetiletý řidič a osmnáctiletý spolujezdec zemřeli po čelním nárazu do stromu

K tragické dopravní nehodě došlo v neděli 17. března v Jeseníku. Dva mladí lidé při ní zemřeli. Další spolujezdkyně byla letecky transportována do nemocnice.

„Okolo patnácté hodiny vyjížděl čtyřiadvacetiletý řidič s vozem značky Škoda Felicia z Jeseníku po ulici Lipovská. Z doposud nezjištěných příčin řidič přejel do protisměru a čelně narazil do stromu. Řidič a osmnáctiletý spolujezdec při dopravní nehodě utrpěli zranění neslučitelná se životem," uvedla policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Na zadním sedadle v době nehody seděla další spolujezdkyně. Ta nehodu přežila, ale se zraněním byla letecky transportována do nemocnice.

„Při ohledání vozidla policisté zjistili, že ani jeden z pasažérů nebyl připoután bezpečnostním pásem. Z důvodu vyloučení technické závady bylo vozidlo policisty zajištěno," dodala policejní mluvčí.

„U tragické dopravní nehody v Jeseníku zasahovala profesionální jednotka stanice Jeseník. Po příjezdu na místo se v autě nacházely tři zaklíněné osoby. Jen díky rychlému zásahu hasičů se podařilo jednu z osob včas předat do péče rychlé záchranné služby, aby mohla být letecky transportována do nemocnice," uvedl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Foto PČR

Štítky tragická, nehoda, doprava, oběti, Jesenicko

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.