pátek 19. dubna 2024 Rostislav

FOTO: Na dálnici u Bělotína havarovalo Porsche. Chvíli poté do auta řidiče, který chtěl pomoct, naboural Fiat

Včera po poledni se staly dvě dopravní nehody. Naštěstí bez vážnějších zranění.

Řidič Porsche jel také po dálnici D48 ve směru od Bělotína na Polom. Poté co vjel na most, přes železniční trať a rybník, nejspíš nezvládl řízení a vyjel vlevo do středových kovových svodidel. Poté strhl řízení vpravo, kde narazil do betonových svodidel. Při havárii nebylo poškozeno jen auto, ale i silnice a její součásti. Dechová zkouška neprokázala přítomnost alkoholu. Spolujezdkyně byla z místa převezena do novojičínské nemocnice, kde byla ošetřena. Havárií vznikla škoda za 400 tisíc korun.

Po této dálnici jel poté i dvaašedesátiletý řidič škodovky, uviděl před sebou havárii, a zastavil tedy v levém jízdním pruhu, aby pomohl posádce havarovaného auta. Další řidič s vozidlem Fiat Punto, které jelo za ním, nestihl včas zareagovat a do škodovky přední částí svého vozidla narazil.

Řidič fiatu byl z místa nehody převezen na ošetření do hranické nemocnice. Ani jeden z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. V tomto případě byla škoda vyčíslena na 75 tisíc korun. Po celou dobu šetření obou nehod byla komunikace uzavřena.Tato nehoda je nadále v šetření,“ pověděla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky Bělotín, doprava, policie, nehoda, havárie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.