úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Cyklista vjel pod auto a po nehodě odešel. Policie pátrá po něm i po svědcích

Policie žádá veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 20. června mezi tři čtvrtě na čtyři odpoledne na kruhovém objezdu v ulici Na Střelnici v Olomouci. Neznámý cyklista jel po chodníku a na výjezdové větvi k ulici Studentská měl vjet na přechod pro chodce, když po kruhovém objezdu projížděla Škoda Fabia s dvoučlennou osádkou.

Došlo ke střetu přední části auta s levou částí jízdního kola. Cyklista přepadl přes kapotu na silnici, zvedl se a z místa nehody odešel bez komunikace s řidičkou. Ta poté nehodu oznámila na policii.

Cyklista byl podle policejního popisu 180 centimetrů vysoký opálený muž, který měl delší tmavé vlnité vlasy. V době nehody na sobě měl modré riflové kraťasy a modročervenou károvanou košili. Cyklista se měl pohybovat na pánském stříbrnomoderém kole.

„Svědci, kteří nehodu viděli, případně řidiči, kteří kolem místa nehody projížděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a sdělit informace k osobě cyklisty, ať prosím, kontaktují policisty. Rovněž žádáme i samotného cyklistu, který byl účastníkem nehody, aby se přihlásil policistům," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policii kontaktujte kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Foto PČR

Štítky nehoda, cyklista, doprava, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.