sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jen za pátek a sobotu eviduje policie v kraji celkem sedm nehod motorkářů. Jedna skončila tragédií

Celkem sedm případů nehod motorkářů evidují od pátku 5. července do neděle 7. července policisté v kraji. Nejvážnější nehoda se stala v pátek, zemřel při ní osmnáctiletý mladík.

Tragédié skončila páteční nehoda osobního auta a motorkáře. Při čelním střetu zemřel osmnáctiletý motorkář.

V pátek dopoledne se srazily dvě motorky při jízdě ve směru od Křelova na Mohelnici, když najížděla skupina motorkářů na D 35. Naštěstí v tomto případě nebyla zranění vážná.

Odpoledne byli havárií čtyřiadvacetiletého motorkáře zaměstnaní policisté dopravního inspektorátu, který nezvládl jízdu a upadl na komunikaci v Prostějově na ulici Vrahovická. I on skončil v nemocnici na ošetření.

V odpoledních hodinách havaroval na motocyklu i cizí státní příslušník, který jel na svém stroji v katastru obce Loučná nad Desnou a po nehodě skončil v šumperském nemocničním zařízení se zraněním.

Ten samý den v podvečer jel čtyřicetiletý motorkář ve směru od Křenovic na Kojetín. Řízení nezvládl a vyjel mimo komunikaci, kde havaroval do příkopu a taktéž se zranil.

V ten samý den v nočních hodinách došlo i k tragické dopravní nehodě na Prostějovsku.

V sobotu dopoledne nezvládl jízdu motocyklista pod Bludovským kopcem, když jel ve směru od Bludova na Šumperk a narazil do svodidel. Po havárii byl motocyklista letecky transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Krátce před polednem odbočovala řidička s osobním vozidlem vlevo mimo komunikaci k hřišti v obci Uhelná a zezadu do ní narazil třiačtyřicetiletý motorkář. Také on po srážce skončil v nemocnici. Ani jeden z řidičů, u kterých byla možnost provést dechovou zkoušku, nebyl pod vlivem alkoholu.  

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky nehoda, motorkář, kraj, tragédie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.