pátek 29. března 2024 Taťána

V jedné z olomouckých křižovatek došlo včera ke srážce tří aut. Vznikla škoda za 230 tisíc korun

Ve středu před půl pátou odpoledne došlo v křižovatce ulic Jiřího z Poděbrad, Žižkovo náměstí a 1. máje v Olomouci, k dopravní nehodě tří aut.

Podle šetření vyplývá, že k nehodě mělo dojít v okamžiku, kdy jednatřicetiletá řidička osobního vozidla Volkswagenu Caddy vyjížděla z ulice Jiřího z Poděbrad, směrem k ulici Dobrovského. Po hlavní silnici, po ulici Žižkovo náměstí směrem k ulici 1. máje, jela v tu chvíli Škoda Citigo, kterou řídil dvaadvacetiletý řidič.

Došlo k čelnímu střetu a škodovka byla vržena vpravo, na ulici Jiřího z Poděbrad, kde narazila do přední části stojící Škody Octavia, za jejímž volantem seděl šestačtyřicetiletý řidič.

„Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Při nehodě došlo ke zranění dvaadvacetiletého řidiče, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby. Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 230 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou nadále v šetření,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, policie, Škoda, Volkswagen

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.