pátek 29. března 2024 Taťána

Řidič srazil na přechodu ženu s třemi dětmi. Po nárazu se kočárek převrátil a všichni skončili v nemocnici

Řidič osobního auta srazil v pondělí ve Slavíči u Hranic na Přerovsku ženu s třemi malými dětmi. Nehoda se stala ve chvíli, kdy žena přecházela s dětmi, z nichž jedno bylo v kočárku, po přechodu na zelenou.

Při střetu se kočárek převrátil. Žena a dvě děti skončily v přerovské nemocnici, jedno z dětí přepravil vrtulník do ostravské fakultní nemocnice, informovala dnes mluvčí přerovské policie Miluše Zajícová. Okolnosti nehody policisté vyšetřují.

„Mladá žena přecházela s dvěma malými dětmi a dalším dítětem v kočárku silnici I/47 po přechodu pro chodce v době, kdy jí svítila zelená. Z prvotního šetření a sdělení svědka události měl jet řidič s vozidlem Peugeot Partner po uvedené komunikaci v pravém jízdním pruhu ve směru na Lipník nad Bečvou a při tom pravděpodobně přehlédl červené světlo na semaforu a nezastavil," uvedla policejní mluvčí.

Řidič vjel na přechod a autem narazil do skupinky chodců. Při nárazu se kočárek s dítětem převrátil. Dechové zkoušky u řidiče i chodkyně byly negativní, doplnila policejní mluvčí. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 5 tisíc korun.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky doprava, nehoda, kočárek, děti, žena, policie, Slavíč

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.