pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Policisté žádají o spolupráci při objasnění dopravní nehody, při které byla zraněna cyklistka

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po autě a jeho řidiči a objasnění dopravní nehody, která se stala v pátek 20. září 2019 v 14:18 hodin na ulici Olomoucká ve Šternberku.  

Podle prvotního šetření vyplývá, že jela po ulici Olomoucká ve Šternberku dvaapadesátiletá cyklistka na kole Piranha. Poté co projela kruhový objezd, najela na ulici Nádražní, kde údajně chtěla odbočit vlevo k supermarketu. Přitom však došlo ke střetu levé strany kola s pravým bokem neznámého auta, které jelo za cyklistkou ve stejném směru. 

Cyklistka po nárazu upadla na zem. Řidič pokračoval v jízdě dál, směrem k ulici Věžní. Žena po pádu utrpěla zranění, se kterým byla převezena do nemocnice. Alkohol byl u cylistky vyloučen dechovou zkouškou. Podle svědků se jednalo o Škodu Fabia červené barvy.

„Svědci, kteří nehodu viděli, mohli daným úsekem projíždět nebo procházet a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a ustanovení vozidla a jeho řidiče, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na telefonu 974 766 251, 974 766 574, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Rovněž žádáme i neznámého řidiče uvedeného vozidla, aby se se svým svědectvím přihlásil na výše uvedených kontaktech,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, pátrání, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.