pátek 10. května 2024 Blažena

FOTO: Při nehodě začala hořet tři auta. Za nehodu nejspíš může opilý osmnáctiletý mladík

V neděli před čtvrtou hodinou ranní došlo k nehodě v Hranicích. Volkswagen Touran řídil podle policie pravděpodobně osmnáctiletý mladík, který byl opilý. Zda však vozidlo řídil, to je předmětem dalšího šetření.

Nehoda se stala v ulici Jurikova v Hranicích, když řidič strhl řízení vozidla vpravo, protože se na silnici údajně objevilo zvíře. Řidič narazil postupně do několika osobních aut, která narazila do dalších. Na místě nakonec zůstalo pět poškozených aut a tři z nich začala hořet. Požár uhasili přivolaní hasiči.

„Vzhledem k tomu, že jako pravděpodobný řidič byl ustanoven výše uvedený mladík, byl vyzván k provedení dechové zkoušky, které se podvolil a nadýchal 1,37 promile a při opakované zkoušce 1,35 promile alkoholu v dechu," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Při jízdě byli společně se zmíněným mladým mužem v autě také další dva spolucestující přibližně stejného věku, kterým se naštěstí nic nestalo. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 320 tisíc korun. Okolnosti nehody jsou nadále v šetření.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky nehoda, požár, mladík, opilý řidič, policie, Hranice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.