čtvrtek 9. května 2024 Ctibor

Provoz na silnici z Krčmaně na Olomouc zastavilo vyprošťování kamionu

, aktualizováno 16. prosince 2019, 14:22

Od dnešního rána byl zastaven provoz na silnici z Krčmaně do Olomouce kvůli vyprošťování havarovaného kamionu. Řidiči museli využít objížďku přes Majetín a Grygov. Zhruba od půl jedné pouštěla policie provoz kyvadlově. Nyní je silnice plně průjezdná.

K nehodě došlo včera odpoledne. Podle prvotního šetření najel čtyřiapedesátiletý řidič nákladního vozidla se soupravou na pravou krajnici, která se pod tíhou utrhla. Následkem toho vyjel mimo vozovku, kde narazil do směrového sloupku a dopravní značky. „Alkohol byl u řidiče vyloučen orientační dechovou zkouškou,” řekla policejní mluvčí Irena Urbánková a doplnila, že nedošlo k žádným zraněním. Hmotná škoda je odhadována na předběžně devadesát tisíc korun. „Řidiči byla uložena pokuta v příkazním řízení,” uvedla mluvčí.

Dopravu aktuálně zkomplikovala také nehoda v Krčmani na Olomoucké ulici. „Před desátou dopoledne se zde srazila dvě osobní auta,” řekla Urbánková. Podle prvotních informací nedošlo při nehodě ke zranění osob. Příčiny nehody a její okolnosti jsou v šetření.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky aktuálně, doprava, nehoda, policie, vyprošťování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.