pátek 3. května 2024 Alexej

Hned dva řidiči vinou neopatrných jízd poškodili zaparkovaná vozidla, oba z místa odjeli

Ve středu 5. února přijali šumperští policisté oznámení o dvou dopravních nehodách. Neznámí pachatelé poškodili zaparkovaná auta, avšak způsobenou škodu neoznámili a z místa činu odjeli.

První nehoda se stala před devátou hodinou večer v Šumperku. Na ulici Lidická, u domu č. 1765/13, prozatím nezjištěný řidič nezvládl během jízdy ve směru na Bratrušo plynulý průjezd levotočivou zatáčkou a dostal smyk. Následkem jeho zřejmé nedostatečné pozornosti poškodil hned tři zaparkovaná vozidla značek Škoda Superb, Ford Fiesta a Škoda Octavia. Po nehodě však řidič v šedém (či šedo-modrém) Renaultu Megane pokračoval v krasojízdě. Na vozidlech vznikla škoda, kterou policisté odhadují na devadesát tisíc korun.

V souvislosti s šetřením obou dopravních nehod policisté žádají oba řidiče, ale také případné svědky, kteří mají jakýkoliv poznatek k okolnostem a průběhu dopravní nehody, aby je kontaktovali buď na tel. čísle 735 788 600, nebo také kdykoli na bezplatné lince 158.

K další dopravní nehodě, při níž byla poškozena dvě zaparkovaná vozidla značek Citroen C3 a Škoda Octavia, došlo okolo 22:40 hodin v Zábřehu, a to v ulici Krumpach u domu č. 28. „Vozidla tam při couvání poškodil řidič prozatím nezjištěného osobního vozidla pravděpodobně červené barvy. V tomto případě byla škoda na poškozených vozidlech předběžně vyčíslena na 25 tisíc korun,“ sděluje mluvčí Jiřina Vybíhalová. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR Šumperk

Štítky nehoda, doprava, pátrání, svědci, Šumperk, Zábřeh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.