úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Regiojet hlásí výluku na trase z Brna do Přerova, omezuje také počet spojů za den

Soukromý dopravce RegioJet chystá od zítřka výluku, která se dotkne i Olomouckého kraje. Během ní se cestující dočkají některých změn, například té, že ve spojích nemusí být stevardi a stevardky a servis tedy neproběhne jako běžně.

RegioJet chystá nepřetržitou výluku, jíž bude na lince R8 realizovat od čtvrtka 19. března do 29. dubna. Jedná se o úsek z Brna na Přerov. Všechny dosavadní vlakové spoje budou zase nahrazeny v úseku Brno, Královo Pole – Brno hl. n. – Vyškov na Moravě – Nezamyslice (u zastavujících spojů) – Kojetín – Hulín a zpět nahrazeny autobusy náhradní autobusové dopravy.

V úseku Hulín – Přerov – Ostrava – Bohumín a zpět jsou pak vlaky v provozu s tím, že začínají i končí právě v Hulíně. Po dobu výluku je tam současně umožněn nástup i výstup cestujících.

Všechny informace naleznete zde.

V souvislosti s nynějšími vládními opatřeními od čtvrtka 19. března taktéž mění rozsah svých spojů.

„Během dne nebude v provozu celkem pět spojů v každém směru. Jedná se o spoje mimo špičku, kdy v dopoledních hodinách a večer pojedou spoje místo hodinového ve dvouhodinových intervalech,“ uvádí k nové situaci tiskový mluvčí dopravce Aleš Ondrůj. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto RegioJet

Štítky doprava, výluka, spoje, omezení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.