pondělí 29. dubna 2024 Robert

FOTO: Řidička nedala při výjezdu ze stavby přednost a způsobila vážnou dopravní nehodu

Během včerejšího dopoledne se stala nešťastná dopravní nehoda na silnici u Hranic v místě prováděných stavebních prací. Ze staveniště vyjížděla řidička automobilu Hyundai, nedala přednost projíždějící Fabii a došlo ke střetu těchto dvou vozidel. Hyundai byl nárazem odhozen zpět do místa staveniště, kde následně narazil do zaparkovaného Peugeotu, který byl odmrštěn ke svodidlům. U nich stál osmatřicetiletý muž a vozidlo ho ke svodidlům přimáčklo. Následně byl muž převezen s vážným zraněním do nemocnice.

K vážnému zranění při dopravní nehodě došlo včera dopoledne na silnici 1/43 v katastru Hranic přesně v místech provádění stavebních prací. „Dle dosud zjištěných informací měla třiapadesátiletá řidička s vozidlem Huyndai vyjíždět z prostoru staveniště a při tom nedala přednost po silnici od Hranic přijíždějící Škodě Fabia. V důsledku toho došlo ke střetu vozidel, kterým byl Hyundai odhozen zpět do prostoru staveniště, kde narazil do zaparkovaného Peugeotu. Peugeot byl nárazem odhozen na svodidla, kde však v tu dobu stál osmatřicetiletý muž. Ten byl Peugeotem přimáčknut ke svodidlům,“ uvedl mluvčí policie František Kořínek. 

Ke zranění došlo u muže a také u třiadvacetiletá řidičky Fabie. Osmatřicetiletý muž byl transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci, žena do nemocnice v Hranicích. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 245 tisíc korun. Alkohol u všech účastníků nehody policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nehoda, dopravní nehoda, doprava, havárie, Hranice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.