pondělí 29. dubna 2024 Robert

Ranní nehoda traktoru s kamionem se neobešla bez zranění

, aktualizováno 5. listopadu 2020, 12:45

Ve čtvrtek 5. listopadu došlo v ranních hodinách k nehodě na silnici mezi Loučnou nad Desnou a Velkými Losinami. Srazil se zde kamion s polskou poznávací značkou s traktorem. Nehoda se neobešla bez zranění, řidič traktoru utrpěl úraz v obličejové části. Kvůli nepojízdnému kamionu musela být silnice uzavřena.

„Z prvotního šetření vyplývá, že nákladní vozidlo, řízené 30letým mužem (cizinec), které jelo ve směru od Loučné nad Desnou na Velké Losiny, mělo z prozatím přesně nezjištěných příčin, zezadu narazit do traktoru, který řídil 47letý řidič, a který byl odstavený vpravo, mimo komunikaci,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Traktor byl po nárazu odhozen vpravo, kde narazil do domu. Řidič nákladního vozidla měl po nárazu vyjet vlevo, mimo komunikaci, kde narazil do živého plotu a dalšího oplocení a zastavil se před přilehlým domem.

„Při nehodě došlo ke zranění řidiče traktoru, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby a byl převezen do nemocničního zařízení. Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 700 tisíc korun,“ dodala Urbánková.

„V Loučné nad Desnou zasahujeme u dopravní nehody nákladního vozidla a traktoru, ten po kolizi narazil do budovy. Asistovali jsme při ošetření zraněného řidiče, návazně předán do péče ZZS. Průjezd v místě s komplikacemi. Zajišťujeme únik provozních kapalin a další nutná bezpečnostní opatření,“ uvedl krátce po nehodě mluvčí HZS Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Olomouckého kraje

Štítky nehoda, hasiči, policie, kamion, traktor, loučná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.