pondělí 29. dubna 2024 Robert

Řidič se s dodávkou zasekl v Myší díře. Vyprostit ho museli hasiči

Kuriózní nehoda se stala v pondělí 23. listopadu po poledni v olomoucké ulici Dr. Milady Horákové. Řidič dodávky zde uvízl v podjezdu zvaném Myší díra. Projet nedokázal ani s podhuštěnými pneumatikami, takže mu na pomoc museli přijet hasiči. Ti mu pomocí navijáku ze svízelné situace pomohli.

Řidič dodávky nejprve nerespektoval značku zakazující vjezd vozidel vyšších, než je 2,2 metru. V jízdě ho nezastavily ani výstražné řetězy. Doplatil na to ovšem o několik desítek metrů dále, když se se svou dodávkou zasekl v nejnižším místě těsně před zdárným překonáním nejnižšího podjezdu ve městě.

Na pomoc mu tak museli přijet hasiči. „Vyprostili jsme jej pomocí výkonného navijáku na technickém automobilu. Podjezd byl během zásahu uzavřen,“ uvedla mluvčí HZS Olomouckého kraje Lucie Balážová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Olomouckého kraje

Štítky nehoda, myší díra, olomouc, dodávka, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Doporučuji navštívit inkriminované místo a nepsat nesmysly. Je to most pod Jeremenklocvou ulicí !!! A když se vám tam nechce, tak najeďte si google mapu ulice M. Horákové.

úterý, 24. listopadu 2020, 17:50

Pavel Hajek

Je to pod železničním mostem

úterý, 24. listopadu 2020, 17:05

To není myší díra, ale podjezd pod silničním mostem. Myší díra je pod žel. mostem. Olomoučáci styďte se. Já z Týna nad Vltavou abych to opravil.

úterý, 24. listopadu 2020, 08:55

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.