pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Policisté v noci zastavili řidiče v žabkách a s pivním vrškem na hlavě. „Pan pivo“ nadýchal dvě promile

Strážníci Městské policie Přerov vyjížděli v pondělí 18. ledna hodinu po půlnoci k jedné z čerpacích stanic ve městě. Potácející se muž zde podle svědka nasedl do auta a odjel. Hlídka zanedlouho popisované vozidlo zastavila, aby řidiče zkontrolovala. Z útrob dodávky ale uprostřed mrazivé noci vystoupil pitoreskně oblečený muž s pivním vrškem jako pokrývkou hlavy.

Hodinu po půlnoci zahlédl svědek potácející se mužskou postavu, kterak se na čerpací stanici snažila nasednout do dodávky. „Příčinou vlnitého pohybu zjevně nebyl orkán ani ledová plocha. Informaci svědek předal na tísňovou linku a k místu byla nasměrována nejbližší motohlídka,“ říká policejní rada Miroslav Komínek.

Hlídka popisovanou dodávku nalezla a zastavila. Řidičovo oblečení bylo uprostřed mrazivé noci přinejmenším výstřední. „Z útrob dodávky posléze vystoupila pitoreskní bytost oděná do kraťasů, žabek a trička. Korunu celému bizarnímu vhledu dodávala mužova pokrývka hlavy, tvořená plstěnou imitací vršku od piva. Obsah alkoholu v těle pod vrškem potvrdila dechová zkouška, při níž „Pan pivo“ nadýchal přes dvě promile,“ popisuje Komínek. Zadrženého řidiče a celý případ si následně převzala hlídka republikové policie.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Přerov

Štítky policie, přerov, hlídka, městská, pivo, dodávka, víčko, pan pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.