pátek 29. března 2024 Taťána

Řidič v Holici nezvládl svůj kamion a narazil do stromu. Síla nárazu ho vymrštila ven z kabiny

Ve středu odpoledne havaroval řidič kamionu v mětské části Holice. Nazvládl řízení a čelně narazil do stromu. Síla nárazu byla tak velká, že řidič proletěl předním oknem a ocitl se mimo svůj vůz.

Šestadvacetiletý řidič byl po nárazu vymrštěn ven z kabiny a utrpěl mnohačetné poranění. Ležel několik metrů od auta v příkopě. "Na místě zasahovaly dvě posádky záchranářů. Pacienta s mnohačetnými zraněními záchranáři na místě ošetřili a na umělé plicní ventilaci jej sanitka převezla do olomoucké Fakultní nemocnice," sdělil k nehodě tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Pavel Vysloužil.

Na místě zasahovali také hasiči. "Hasiči provedli důkladný průzkum v troskách vozidla a vyloučili možnou přítomnost dalších osob v automobilu. V následujícím čase provedli nutná bezpečnostní opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin," řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

 

vážná dopravní nehoda dnes blokovala průjezd na Olomouc Holici https://www.youtube.com/watch?v=qGUhx4DGu-o&feature=youtu.be

Posted by Hasiči Olomouckého kraje - HZSOL on Wednesday, February 10, 2016

 

Čtěte více:

Autoři | Foto Facebook HZSOL

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.