úterý 19. března 2024 Josef

Řidička, která ráno skončila se svým autem v potoce, podlehla svým zraněním v nemocnici

Na Šumpersku dnes ráno zemřela řidička, která v místní části Rudy nad Moravou v Hrabenově sjela s osobním autem do potoka. Zraněnou ženu z havarovaného auta vyprostili hasiči a předali do péče záchranářům. Po převozu do nemocnice však svým zraněním podlehla, řekli dnes mluvčí hasičů a šumperské policie.

Nehoda se stala před 08:00. "Řidička osobního vozu přejela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, sjela do potoka, kde následně narazila do betonového mostku," uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. Příčinu a okolnosti havárie policie nadále vyšetřuje. Hasiči uvedli, že havarovaný vůz zůstal po nehodě na boku, zaklíněnou řidičku hasiči vyprostili a předali do péče zdravotnické záchranné služby.

Smrtelnou nehodu naposledy vyšetřovali policisté na začátku října, kdy u Postřelmova na Šumpersku zemřel řidič osobního automobilu. S vozidlem vyjel ze silnice a narazil do stromu.

Řidička z dnešní nehody je na Šumpersku 22. letošní obětí dopravních nehod v Olomouckém kraji. Loni za celý rok zemřelo 40 lidí.

Autoři | Foto HZS Olomouckého kraje

Štítky nehoda, zaklínění, hasiči, šumpersko, potok, úmrtí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.