čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Policie hledá ženu, která byla u smrtelné dopravní nehody

Policisté pátrají po svědkyni smrtelné dopravní nehody, při které osobní auto během předjíždění srazilo chodce. Ten na místě zemřel.

Smrtelná dopravní nehoda mezi chodcem a osobním autem značky Audi se stala 18. března 2018 kolem půl jedné ráno na čtyřproudové silnici ve směru jízdy z Přerova na obec Říkovice za čerpací stanicí Golem Přerov. Osobní auto začalo předjíždět auta jedoucí v pravém jízdním pruhu a po přejetí do levého jízdního pruhu došlo ke střetu levé přední částí vozidla s chodcem, který na místě zraněním podlehl.

O nehodě jsme psali zde

„V souvislosti s vyšetřování dopravní nehody bylo zjištěno, že jako první měla na místě vidět chodce žena ve věku kolem třiceti let, která přijela na místo vozidlem nezjištěné značky, tmavé barvy v provedení kombi. Po dopravní nehodě z vozidla vystoupila s dítětem ve věku kolem deseti let a po příjezdu záchranných složek odjela z místa dopravní nehody pryč,“ popsala svědkyni nehody policejní mluvčí Miluše Zajícová.

„Žádáme tuto svědkyni dopravní nehody, která by mohla poskytnout k uvedené události informace podstatné pro její řádné objasnění, aby kontaktovala policii na telefonním čísle 974 778 324 nebo na bezplatné lince 158. Děkujeme za spolupráci,“ doplnila Zajícová.

Foto Pixabay.com

Štítky doprava, nehoda, pátrání, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.