pátek 26. dubna 2024 Oto

Po dopravní nehodě na Šumpersku zůstali dva zranění a osmdesátitisícová škoda

Dva řidiči museli být ve čtvrtek 10. května převezeni do nemocnice po dopravní nehodě v obci Bludov. K nehodě došlo na křižovatce u místního zámku, kdy jeden z řidičů vjel ze zatím neznámých důvodů do protisměru. Na obou vozech vznikla celková škoda osmdesát tisíc korun.

Obě auta se střetla po sedmé hodině ráno. Řidič Fordu při průjezdu křižovatkou u bludovského zámku přejel do protisměru, kde narazil do Peugeotu, jehož řidič právě odbočoval směrem na Zábřeh. „Podle prvotního šetření čtyřiapadesátiletý řidič vozu značky Ford jedoucí ze směru od Olšan z dosud nezjištěných příčin při průjezdu křižovatkou přímým směrem přejel do protisměru, kde levou přední částí vozu narazil do vozidla Peugeot 207,“ potvrzuje mluvčí policistů Jiřina Vybíhalová.

Poté oba řidiče převezla záchranná služba do šumperské nemocnice. Zároveň policisté po dechové zkoušce vyloučili, že by některý z mužů před nehodou pil alkohol. Policie teď bude dále zjišťovat, jak k celé nehodě přesně došlo. „Příčiny a okolnosti, za kterých k této dopravní nehodě došlo, jsou předmětem dalšího šetření policistů,“ dodává Vybíhalová.

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, policie, Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.