úterý 16. dubna 2024 Irena

Řidič naboural mercedes a utekl z místa nehody. Auto nejspíš ukradl

Oznámení o nevšední nehodě v Keplerově ulici v Olomouci dostali policisté ve čtvrtek 6. září 2018 před pátou hodinou odpolední. Mercedes-Benz, ve kterém jela zatím blíže neurčená osoba směrem k Průmyslové ulici, měl v uvedeném místě předjíždět, ačkoliv je to tam zakázáno. Při předjíždění auto vyjelo mimo silnici a narazilo do oplocení přilehlého pozemku. Řidič auta z místa utekl.

„Hmotná škoda je odhadována na 80 000 korun. Při dalším šetření vyplynulo, že předmětné vozidlo měla užít k jízdě zatím neznámá osoba, která se měla někdy v rozmezí od 5. do 6. září 2018 za přesně nezjištěných okolností zmocnit klíče od předmětného vozidla, které bylo zaparkované v Olomouci, části Holice, vozidlo užít k jízdě a následně s vozidlem ve čtvrtek havarovat,“ pověděla policejní mluvčí Irena Urbánková.

V případě byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné užívání cizí věci, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky. Okolnosti a souvislosti jsou rovněž předmětem dalšího šetření.

Foto PČR

Štítky nehoda, doprava, pátrání, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.