čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přerovský Zubrfest láká na skvělé kapely i pivo v oblacích

PR článek

Sobota 15. června bude patřit dalšímu ročníku oblíbeného festivalu ZUBRFEST, který do areálu přerovského pivovaru každoročně přiláká tisíce návštěvníků. O porci hudební zábavy se postará více než desítka interpretů, o nezapomenutelný zážitek pak atrakce Beer in the Sky. Chybět nebudou exkurze do pivovaru ani soutěže.

„Zubrfest přímo v areálu pivovaru nám odstartuje léto v Přerově již posedmé a já doufám, že opět předčíme očekávání našich fanoušků. Připravili jsme totiž pro ně hned dvě překvapení,“ láká na den se Zubrem ředitel pivovaru Tomáš Pluháček a dodává: „Chystáme totiž originální doprovodný program, kdy vedle tradičních prohlídek pivovaru a soutěží, čeká návštěvníky jedinečná možnost vyzkoušet si atrakci Beer in the Sky. Zároveň představíme i pivní novinku, polotmavou jedenáctku, která bude mít na Zubrfestu svoji premiéru.“ 

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí pivovarské skupiny PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A, známky CHZO "České pivo" a více než 90 ocenění z prestižních tuzemských i zahraničních degustačních soutěží. Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand, absolutní šampion degustační soutěže Zlatý pohár Pivex – PIVO 2018, vítěz v kategorii ležáků v ročnících 2019, 2018 a 2017 a trojnásobný vítěz soutěže České pivo v kategorii jedenáctistupňových piv. Držiteli ocenění jsou i další piva z produkce pivovaru. Zubr Gold je absolutním vítězem soutěže o Zlatý pohár PIVEX – PIVO 2019 a Zubr Premium získal v mezinárodní degustační soutěži European Beer Star 2018 první místo v kategorii Bohemian-Style Pilsner. Novinkou ve stálém sortimentu je 12° ležák Zubr Gradus.

Areál pivovaru se otevře v pravé poledne a hudební program na hlavní Grand stage odstartuje v 13:30 hodin Xindl X. Po něm budou následovat Sabina Křováková, Slza, Navostro, Ready Kirken a celý hudební program zakončí slovenští No Name. Free stage bude tradičně patřit nezávislé místní hudební scéně, kterou letos doplní britská kapela Darko. Rockovo-metalovo-punkově návštěvníky naladí Ichi banzai, Breaking The Cycle, So What!, Spocená uklízečka, Zatrest, Notorest a Stará Dobrá Ruční Práce. 

Beer in the Sky je jeřábem vyzdvižená plošina, která pojme 22 hostů najednou a nabídne návštěvníkům možnost vychutnat si pivo ve výšce až 50 metrů nad zemí s úžasným výhledem na pivovar a celý Přerov. O vstupenky na atrakci se bude soutěžit i na místě, ale limitovaný počet místenek mají zájemci možnost zakoupit společně se vstupenkou i v předprodeji. Lístky jsou v prodeji v podnikové prodejně pivovaru Zubr a online na www.zubrfest.cz.

Štítky Zubrfest, festival, hudba, pivo v oblacích, kapely, Noname, Zubr, pivo

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.