pátek 19. dubna 2024 Rostislav

VÍKEND PODLE DRBNY: Vraťte se zpět v čase v zámeckém parku, užijte si Pivní a gulášové slavnosti a zatancujte si s Míšou Růžičkovou

Děti vezměte na dětskou diskotéku s Míšou Růžičkovou. Zajeďte se pokochat historickými kočáry nebo si udělejte radost na Flerjarmarku. Gurmány jistě potěší Pivní a gulášové slavnosti.

SOBOTA

Dvanáctý ročník Pivních a gulášových slavností nabídne dobrou hudbu, pivo a skvělý guláš. Letos se slavnosti budou konat 20. července v zámecké zahradě ve Velkém Týnci.

PSALI JSME: Pivní a gulášové slavnosti ve Velkém Týnci letos nabídnou Linu Mayer nebo Mňágu a Žďorp

Flerjarmark je tradiční trh, na který si můžete přijít koupit originální šperky, mýdla, svíčky, oblečení nebo pletené a šité doplňky. Na místě zakoupíte díla tvůrců z okolí. Přijďte se pokochat na Dolní náměstí v Olomouci od  10:00.

Pohárová soutěž mužů, žen a veteránů odstartuje v sobotu v 10:00. Pro malé návštěvníky bude připraven skákací hrad, soutěž v dětském TFA i večerní promítání. Akce se koná v Lošticích na Sokolském hřišti. Vítáni jsou všichni příznivci požárního sportu.

Rockové léto začne už ve 12:00 v Července u Litovle. Výtěžek bude věnován do onkologického centra. Vstupné vás na místě vyjde na 300 korun, děti do deseti let mají vstup zdarma.

Josefkol 2019 nabídne bojovou show, přehlídku historických kočárů nebo templářské rytíře. Akci můžete navštívit v sobotu i neděli. Josefkol se zde bude konat již po dvanácté a doprovázet ho bude doprovodný program. Zajeďte do zámeckého parku v Čechách pod Kosířem a vraťte se zpátky v čase.

PSALI JSME: Víkend bude v Čechách pod Kosířem patřit historickým kočárům, koňským spřežením a mistrům 19 řemesel. Koná se Josefkol 2019

Noční minigolfový turnaj se bude hrát v Grygově od 20:30. Pokud jste milovníci golfu, pak si přijďte zahrát. Startovné stojí 130 korun a je v něm zahrnuta hra, pivo nebo nealko a lehké občerstvení. Registrace je možná pouze do 20:00.

 

NEDĚLE

Zpíváme a tančíme s Míšou na hradě Šternberk 2019 tak zní název akce, která nadchne hlavně děti. Míša Růžičková je velmi oblíbená dětská umělkyně, která roztancuje a rozezpívá malé i velké. Brány hradního parku se pro návštěvníky otevřou v 15:00. Vstupné bude stát 130 korun pro děti i dospělé, ale děti do dvou let mají vstup zdarma. Vystoupení začně v 16:00 a potrvá asi hodinu. K dětské diskotéce bude připraven doprovodný program jako malování na obličej, trampolína a dětské dílničky.

Autoři | Foto Facebook Trhy, akce, Flerjarmarky v Olomouci a Přerově, Hasiči města Loštice, Vladimír Vařeka, Zámek Čechy pod Kosířem, Státní hrad Šternberk, minigolf Grygov

Štítky víkend, kultura, děti, zábava, divadlo, kino, sport, vzdělání, hudba

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.