pátek 19. dubna 2024 Rostislav

VÍKEND PODLE DRBNY: Vychutnejte si skvělou hudbu na festivalu Blackout nebo se s dětmi projděte pohádkovým lesem

Tento víkend bude ve znamení skvělé hudby, umění, super zábavy, historie i dobrodružství. Podívejte se na pár tipů, jak strávit víkend.

SOBOTA

Blackout Festival 2019 si můžete užít ve Fortu Křelov od soboty do neděle. Na třech pódiích zahraje celkem 14 DJs v čele s Leošem Marešem. Těšit se můžete na ohromnou světelnou show a pyro efekty, bary po celém areálu s alko i nealko nápoji a skvělým jídlem, chillout zónu na terase s vodními dýmkami, atrium s bazénem a party pěnou a samozřejmě také VIP zónu. Na akci by návštěvníci měli dorazit v kombinaci černého a bílého oblečení.

PSALI JSME: Hudební festival BLACKOUT zbourá Fort v Křelově. Nebude chybět světelná show, party bazén i Leoš Mareš

Skvělou zábavu si užijete na akci Pohádkový les, která proběhne od 13:30 v Kempu Žralok v Plumlově. Vstup do lesa bude uzavřen v 17:00. Nebude chybět ani oblíbená hasičská pěna, rej zvířátek, malování na obličej, pohádková tombola nebo třeba projížďky na koních.

PSALI JSME: Pohádkový les zabaví děti i dospělé. Nebude chybět tanec, tombola, projížďky na koních a dobroty

Středověk na Hrubé Vodě začne od 9:00 v Park Sportu. Proběhne tu dětský program skupin FoFo a Ocelový déšť. Návštěvníci si mohou vyzkoušet středověké kostýmy, ochutnat moučné placky pečené na ohni nebo navštívit alchymistickou dílnu. Nesmí chybět ani ukázky soubojů a bezpečné boje o ceny či malování štítů. Občerstvit se můžete grilovaným selátkem, pro dospělé bude i pivo. Po celý den bude k dispozici fotokoutek a děti se zabaví při různých aktivitách.

SakypARTy bude na olomouckých Poděbradech od 10:00. Dopoledne můžete sledovat uměleckou performance Sakypaky a Chaoscompany, ze které vzejde nové plážové sezení pro poděbradský areál. K tanci a poslechu zahraje slovenské duo TASUN & WNCHNZ, Oli_N a Goofy. Bar Druhého domova bude po celou akci servírovat míchané nápoje, ledovou kávu a mnohem víc. Nebude chybět ani chill out zóna a bodypainting. Umělci Dosy Doss a IGA ART budou na akci sprejovat na speciálně vytvořené vaky, které se poté stanou součástí veřejného prostoru a budou dále sloužit návštěvníkům.

Už po páté se bude letos v Brodku u Přerova konat netradiční festival s netradičním názvem ŽIVOT JE. Festival vzdává hold životu a veškerým jeho podobám, inspiruje zážitky a pobízí k zamyšlení. Návštěvníci se mohou v areálu fotbalového hřiště těšit na nejrůznější workshopy, přednášky, koncerty, jógu, program pro malé i velké. 

PSALI JSME: V Brodku u Přerova se bude oslavovat život ve všech jeho podobách. Proběhne tam festival Život je

NEDĚLE

Veterán rallye odstartuje v 9:00 ve Slatinicích. Půjde o XIV. ročník rallye veteránů s cílem a vyhlášením vítězů v lázních. Zabaví se malí i velcí díky bohatému celodennímu programu. Na své si přijdou jak milovníci moto veteránů, tak i hudby. Nebude chybět ani oblíbený vintage jarmark a tombola.

PSALI JSME: V neděli odstartuje ve Slatinicích Veterán rallye. Nabídne bohatý program pro malé a velké

Autoři | Foto Facebook Lázně Slatinice - Zdraví a pohoda, Spolek Plumlovských nadšenců, Blackout Festival CZ, Park Sportu - Resort Hrubá Voda, Chaoscompany.art, Život je

Štítky víkend, kultura, děti, zábava, divadlo, kino, sport, vzdělání, hudba

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.