pátek 26. dubna 2024 Oto

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V polovině září se bude konat třetí ročník Bohuňovického gulášfestu

PR článek

V sobotu 14. září se bude v Bohuňovicích konat už třetí ročník oblíbeného Bohuňovického gulášfestu. Akce se uskuteční na hřišti u Kulturního domu v Bohuňovicích - Trusovicích, a to od dvou hodin odpoledne.

Guláše nejrůznějších chutí, vůní, barev a konzistencí pro vás uvaří zájmové skupiny a spolky působící v obci. Nabídneme vám guláš hasičský, myslivecký, zahrádkářský, rafťácký i sportovní. Guláše i další slané a sladké pochoutky bohatého občerstvení můžete spláchnout několika druhy piva i nealkoholických nápojů a při tom všem sledovat bohatý kulturní program pro děti i dospělé.  

Slavnostně bude letošní ročník Gulášfestu zahájen ve dvě hodiny odpoledne. Návštěvníci se poté mohou těšit na prvního hosta, kterým bude Divadélko S Radostí se svou klaunskou show. Na své si ale přijdou nejen děti, ale také dospělí. Dalším bodem programu budou například Bohuňovické mažoretky, koncert skupiny Michal Tučný Revival Band a také nebude chybět slavnostní vyhlášení soutěže O nejlepší kotlíkový guláš.

V 18:30 vystoupí skupina Nightwish revival a od osmé hodiny se můžete pobavit a zatančit si se skupinou Arconat. I v letošním roce nás tedy čeká soutěž O nejlepší bohuňovický guláš. Půjde o guláš kotlíkový, uvařený z hovězího masa soutěžními týmy přímo na místě samotném. Vaření začíná již v 11 hodin. Kapacita je omezena, takže neváhejte! Podrobné podmínky soutěže jsou uvedeny na facebooku Komise sociální a kultury obce Bohuňovice.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Gulášfest, Bohuňovice, guláš, kultura, gastronomie, akce

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.