pátek 29. března 2024 Taťána

VÍKEND PODLE DRBNY: Navštivte podzimní Floru nebo přijďte podpořit univerzitní tým ve futsalu

Tento víkend se určitě nudit nebudete. Čeká na Vás zápas v hokeji i ve futsalu, užít si můžete i podzimní atmosféru v areálu Flory nebo napínavou akci hasičů na mistrovství ČR ve vyprošťování u dopravních nehod. Zavzpomínejte na staré časy s Obchodní akademií v Olomouci a vyzkoušejte skákací boty v OC Haná. K odpočinku přiďte kouknout na nový film Joker anebo si vychutnat trochu netradiční divadlo Tři oříšky.

PÁTEK

Na zimním stadioně v Olomouci se dnes v 18:00 odehraje sedmé kolo hokejové Tipsport extraligy. Do Olomouce zavíta již tradiční soupeř z Plzně.

 

Od pátku začíná v areálu Flory Olomouc podzimní program, který se ponese v duchu zahradních slavností. Program začína už dnes od 9:00 a bude trvat do 18:00 celý víkend. Kromě zahradnických trhů a rozkvetlých památek bude možnost ochutnat i ovocné destiláty a jiné občerstvení.

 

Divadlo na cucky uvede dnes v 19:00 hru Tři oříšky v autorské interpretaci Šimona Spišáka a Karla Czecha. Neklasická verze klasické pohadky je určena především dětem, ale pobaví se i dospělí. Vstupné a více informaci na www.divadlonacucky.cz

SOBOTA

V sobotu od 8:30 do 16:00 se uskuteční oslavy 100 výročí Obchodní akademie v Olomouci. Během celého dne je škola otevřena návštěvníkům ve všech svých prostorech. Tam také budou probíhat výstavy z historie školy, prohlídky učeben, výstavy prací absolventů a mnoho dalšího. K dispozici bude i občerstvení a program pro děti.

Přijďte se podívat a podpořit týmy dobrovolných hasičů na mistrovství ČR ve vyprošťování u dopravních nehod. Čtrnáct krajských reprezentací se utká o titul mistra republiky v soutěži, která simuluje reálné podmínky při zásahové činnosti hasičů u dopravních nehod. Akce se uskuteční na venkovním parkovišťi u Olomoucké Šantovky od 8:00. Kromě soutěže se můžete těšit na bohatý doprovodný program určený celé rodině.

 

V OC Haná začne zítra podzimní sportování. Od 10:00 do 16:00 si můžete vyzkoušet Nerf arénu, budou probíhat výukové bloky na in-line bruslích, závod na koloběžkách, naučíte se různé triky na pennyboardech a longboardech a v neposlední řadě si vyzkoušet i skákací boty.

NEDĚLE

V neděli je čas na návštěvu kina. Zhlédněte snímek Joker režiséra Todda Phillipse, ( „Pařba ve vegas” , „Borat”) který na Benátském filmovém festivalu vyhrál cenu za nejlepší film. Začátek promítání je v 20:00 a bude probíhat v kině Metropol. Vstupenky můžete koupit online na stránkách kina Metropol.

Nově vzniklý univerzitní futsalový klub SK UP Olomouc odehraje tuto neděli 6.10. své historicky první domácí utkání. Ve Sportovní hale UP vyzve od 19:00 tým FC Baník Ostrava. Vstupné na zápas je 50,- Kč, pro ženy a děti je to 20,- Kč. Těšit se můžete také na poločasovou soutěž a na hodnotné ceny od sponzorů, které budou vybrány dle slosovatelných vstupenek, které zakoupíte při vstupu do sportovní haly.

 

Autoři | Foto facebook SK UP Olomouc, kino Metropol, OC Haná, HZS, OA Olomouc, HC Olomouc, Divadlo na cucky

Štítky divadlo, film, kino, hasiči, flora, hokej, futsal

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.