čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Co budete dělat o víkendu? Na programu je benefice pro týrané psy nebo westernový den

Ještě nemáte plán na víkend? Olomoucká Drbna pro vás vybrala několik tipů, jak ho, ideálně s celou rodinou, příjemně strávit. Je libo podpořit týrané psy a kočky, či zažít nefalšovaný westernový den?

Benefiční akce pro týrané psy a kočky

Ve Skrbeni, obci nedaleko Olomouce, si místní spolek Skrbeňáček připravil na sobotu od třetí hodiny odpolední na místním hřišti akci, která má podpořit týrané psy a kočky. Na místě budou čekat psi a kočky z Azylu v Křelově s jejich ošetřovateli. Pomoci můžou lidé přinesením granulí, konzerv, piškotů, pamlsků, hraček, či rovnou můžou přispět finančně do připravené kasičky.

Pro děti bude zajistěn doprovodný program v podobě velké skluzavky či malování na obličej, budou se konat zábavné hry, vrcholem odpoledne pak bude ukázka výcviku psů, takzvané agility. Pro rodiny nebude chybět také občerstvení.

Westernový den na Dálově

Pravý westernový zážitek slibuje sobotní akce v obci Dálov u Šternberka. Spolek Dálov pro život zde pořádá na místním hřišti westernové odpoledne, které začíná ve 14:00 a slibuje bohatý westernový program. Nebudou chybět soutěže pro děti, paintball, ukázky městské policie Šternberk, jízdy na koních, malování na obličej a tetování nebo bodyzorbing.

K tanci i poslechu zahraje živá hudba a pohostí vás bohatým občerstvením.

Závod na koloběžkách i šlapacích autech

V pátek se od třetí hodiny odpolední budou dít divy u Centra Semafor. Budou sem tam totiž konat závody, a ne jen tak ledajaké. Generali F1 Cup a Kostka Kolobka Cup slibuje zábavné odpoledne se soutěžemi pro celou rodinu, vrcholem pak budou závody na koloběžkách na miniokruhu a pak také závod na šlapacích autech.

Těšit se můžete na možnost zapůjčení koloběžek Kostka, obří skluzavku, skákací hrad a cukrovou vatu, nebo třeba na lanové aktivity v režii lanového centra Proud.

24 dílů Přátel za jednu noc

Kino metropol zve všechny příznivce legendárního sitcomu Přátelé na maratonské promítání celé druhé řady seriálu. Startuje se v 18:00, konec je naplánován na třetí hodinu ranní. Vytrvalci mohou shlédnout všech 24 dílů, jinak je také možnost jít jen na některý blok, který čítá šest dílů. Pro ty, kteří vydrží až do rána, organizátoři slibují malou snídani na cestu domů.

Za rozkvetlou Florou

Letní etapa Flory, která startuje už ve čtvrtek a trvá až do neděle, se koná na olomouckém Výstavišti. Milovníci květin se mohou těšit na expozici léčivých rostlin a okrasných dřevin, soutěž v aranžování Plodů léta či na večerní prohlídku. Nebudou chybět také tradiční zahradnické trhy. Pamatujte, že při nákupu vstupenky online obdržite voucher na 1+1 vstupenku do Premiere Cinemas v Šantovce.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.