pondělí 20. května 2024 Zbyšek

Kino Metropol pokračuje v práci i v karanténě. Film Vlastníci dnes promítne online

I přes nepřízeň osudu a pandemii koronaviru promítá olomoucké kino Metropol dál. Děje se tak pomocí přímého přenosu v programu Moje kino LIVE. Diváci si koupí e-vstupenku a spolu s dalšími filmovými fanoušky sledují na obrazovce u sebe doma film, který je právě v programu. Už dnes bude kino Metropol přenášet český hit Vlastníci, který uvede sám režisér Jiří Havelka.

„Na film si musí divák vyhradit daný čas, sleduje ho díky tomu pozorněji a bez pauz, stejně jako v kině. Prostředí kina navodí vedle samotného výběru filmu i úvody dramaturgů, debaty a další přidružené formáty, které mají co nejvíc všem fanouškům kina připomínat jejich přirozené prostředí,“ uvádí Denisa Wasiewiczová, programová vedoucí kina Metropol. „Zásadním prvkem projektu je chat, který je během streamu pro zájemce k dispozici, aby si diváci mohli povídat, sdílet své dojmy a zkrátka být spolu v kině,“ dodává Wasiewiczová.

Vyzkoušet si návštěvu virtuálního kina můžete hned v úterý 31. března. Na programu má kino Metropol úspěšnou českou komedii Vlastníci o jedné klasické schůzi majitelů bytových jednotek. Film začíná, stejně jako ostatní filmy v programu, ve 20:30. Film uvede režisér Jiří Havelka, který před nedávnem sklidil za film hned tři České lvy.

Předprodej končí v den projekce v 19:30. Vstupenky stojí od 100 korun do 500 korun a je na každém divákovi, jakou z částek se rozhodne za stream kinu zaplatit a finančně jej tím podpořit podle svých možností. Vstupenky zakoupíte na webových stránkách kina.

Vstupenky a info o programu zde.
Facebooková událost zde.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto CinemArt

Štítky kino, online, metropol, olomouc, vlastnici

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.