pátek 29. března 2024 Taťána

Na Olomouckém plese se budou dražit podepsané dresy Jaromíra Jágra a Patrika Eliáše

A mohou být vaše! Můžete je vydražit na Olomouckém plese, který se koná už tento pátek 26. února v NH Collection Olomouc Congress hotelu. Je pravda, že vstupenky na jednu z největších společenských akcí tohoto roku v Olomouckém kraji už jsou vyprodané. Ale ještě jeden poslední pár vstupenek můžete získat. 

Na facebooku Olomouckého plesu právě teď probíhá předplesová dražba o tyto lístky. A nejen to! “Vítěz k lístkům dostane i originální podepsaný dres hokejového útočníka NHL Patrika Eliáše. Dres jsme si nechali poslat přímo od Patrika z New Jersey, kde nyní hraje za klub Devils,” říká spolupořadatel plesu a ředitel rádia Haná David Foretník.

Co je však nejdůležitější - charitativní stránka dražby. Výtěžek z této jedinečné příležitosti půjde na pomoc Centru pro dětský sluch Tamtam v Olomouci. Částka pomůže rodinám se sluchově postiženými dětmi. “Za výtěžek koupíme tzv. brašny včasné pomoci pro sluchově postižené děti v ceně 6 000,- Kč. Brašna obsahuje mimo jiné hlukoměr, který dává rodičům představu o intenzitě zvuků, které na děti působí a o velikosti ztráty sluchu jejich dítěte,” přibližuje Mgr. Lucie Hochmajerová, vedoucí poradce z centra Tamtam.

Rodinám se sluchově postiženými dětmi pomůže také hokejová legenda Jaromír Jágr. Přímo na plese totiž můžete získat v dražbě i vlastnoručně podepsaný Jaromírův kapitánský dres z All Star Game! Výtěžek dražby dresu Jaromíra Jágra, který je čerstvým třetím nejlepším střelcem historie NHL, půjde taktéž na koupi vybavení pro centrum Tamtam.

Návštěvníci plesu se mají rozhodně nač těšit. Hlavní host bude jedinečný. “Na ples jsme dokázali sehnat hvězdu taneční hudby, která dostávala do varu v 80. a 90. letech každou správnou diskotéku. Do Olomouce za námi přijedou Bad Boys Blue. Jejich songy You’re a Woman I’m a Man, anebo Come Back and Stay hrají rádia dodnes a ještě dlouho budou,” doplňuje Marek Berger.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.