úterý 16. dubna 2024 Irena

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Galerie Šantovka rozdává auta. Já už tipovala, co Vy?

PR článek

Galerie Šantovka rozdává auta Škoda Fabia! Pět už jich je pryč, ale to poslední je ještě stále volné. Takže ještě stále mám já, nebo kdokoliv jiný, šanci si ulehčit život a mít v garáži nové auto.

Včera večer jsem se rozhodla, že potřebuji nové psací potřeby a nějakou tu reprezentační blůzku na rozhovory. Proto jsem se rozhodla skočit si do Šantovky na nákupy. Ale, bydlím na Nové Ulici a to je do centra poněkud daleko. Chtěla jsem jet tramvají, ale neměla jsem lístek. Musela jsem si ho koupit a pak když jsem došla na zastávku, jsem zjistila, že tento měsíc opravují koleje a je omezená doprava. S nasupeným výrazem jsem musela jít pěšky až do Šantovky. Unavená jsem tam došla a hned u vchodu jsem uviděla pěkné stojící auto. „Kdybych tak měla auto, tak by se všechny moje problémy vyřešily a já bych se nemusela takhle trmácet,“ pomyslela jsem si a když jsem přišla blíže, tak jsem uviděla, že sen se může stát skutečností.

Na reklamě jsem si přečetla, že tato Škoda Fábie mi může říkat paní. Stačí jen v jakémkoliv obchodě nakoupit nad 500 korun (což pro mě určitě nebude problém) a pak přijít s účtenkou k infostánku, kde dostanu soutěžní kupón. Na něj napíšu svůj tip, kolik gramů korálků se vejde do zavazadlového prostoru auta. Docela jednoduché. Pak už jenom musím počkat do 26.3. a v pět hodin odpoledne se přímo v Galerii Šantovka dozvím, jestli byl můj tip nejblíže opravdovému výsledku. Navíc, na vyhlášení dojede známý komik Lukáš Pavlásek a bude součástí zajímavého doprovodného programu. 

Šantovka rozdávala auta každý měsíc a tak už pět šťastlivců nemusí po Olomouci chodit pěšky nebo počítat se zpožděnou tramvají. Já už jsem si zatipovala, tak třeba bude můj tip správný a Fabuška bude moje. Nebo člověka, který sedí vedle mě v kavárně. Nebo Vaše. 

Abychym měli všichni stejné podmínky, tak pár informací na zpřesnění. Tipovat můžete až do 25. 3. do 21:00. A tipovací  otázka zní: Tipněte si, jaká je celková váha korálků v gramech (vzorek korálků najdete na infostánku), které se nacházejí v zavazadlovém prostoru vystavaného výherního automobilu Škoda Fabia? 

Více informací hledejte zde.

Hodně štěstí! 

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.