pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Šternberský kopec je tady! Letos bude poprvé probíhat dva dny

Zítřejším dnem začíná festival Šternberský kopec. Letos se program protáhne na dva dny. První den bude věnován spíše mladšímu publiku, ten druhý láká na starší interprety, jako jsou MIG 21, Olympic, Věra Špinarová a další.

29. a 30. července proběhne 13. Ročník festivalu Šternberský kopec. Ano čtete správně. Letos totiž bude festival probíhat dva dny. O to více si můžete akci užít. A na koho se můžete těšit? V pátek vystoupí špička slovenské a české rapové scény Majk Spirit a ATMO music. O začátek festivalu se postará slovenská zpěvačka SIMA. Sobota bude ve znamení starších interpretů – Olympic, MIG 21, O5 a Radeček a Věra Špinrová. Najdeme zde však i mladší zpěváky jako jsou – Ewa Farna, Olga Lounová, skupiny Cocaine Party a The Fellas. Výběr je tedy dost pestrý.

Předprodej vstupenek už byl ukončen. I přesto si můžete koupit vstupenku na místě. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Festival se stejně jako v uplynulých letech uskuteční v areálu Státního hradu Šternberk. Podle meteorologů by mělo být v pátek příjemných 24 stupňů a v sobotu by mělo být podobně. Ideální počasí na to, strávit celý den venku a u toho poslouchat hudbu.

Na loňský průběh festivalu se můžete podívat na videu:

Více se dozvíte na stránkách festivalu - www.sternbersky-kopec.cz

Čtěte více:

Autoři | Foto Facebook Šternberský kopec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.