pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tip: Víkendu v Přerově bude vévodit Gulášfest, soutěže o nejlepší guláš se zúčastní téměř 20 týmů

PR článek

V sobotu 3. září vypukne na Výstavišti v Přerově tradiční "Gulášfest a benefice přerovského fotbalu". Kulturní Přerov ve spolupráci s 1. FC Viktorií Přerov připravili od desáté ranní do jedenácté večerni bohatý program spojený především s vařením kotlíkových gulášů, kde se soutěže zúčastní téměř 20 týmů.

Těšit se můžete na výborné pivo místního pivovaru Zubr a Litovel, čeká na Vás spousta atrakcí pro celou rodinu. Úderem jedenácté se představí nová sportovní disciplína Headis s exhibicí bronzového mistra Evropy, fotbalový turnaj mládeže a dorostu ve vodním fotbale, vystoupení mažoretek Fantasy Přerov, jahůdkou bude populární Bodyzorbing, ukázka požární techniky, bojového umění Krav Maga, ukázky výcviku psů městské policie, piloxingu, pouštění draků a mnoho dalších.

Navíc od 11:00 do 13:00 proběhne u Viktorky nábor mladých fotbalistů a fotbalistek z řad předškoláků a I. tříd za účasti trenérů a šéftrenéra mládeže Romana Smékala. K dispozici bude řada fotbalových atrakcí a ty nejmenší čeká fotbalový turnaj s rozhodčím, sladká odměna a zdarma fotbalové časopisy, skákací atrakce. Samozřejmostí je, že proběhne i tombola.

Čtěte více:

Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.