čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Večerní prohlídce při jarní Floře dodají poetickou atmosféru bohyně Vesny

PR článek

Slovanské bohyně zvané Vesna budou hlavními postavami večerní prohlídky slavnostně nasvíceného pavilonu A olomouckého výstaviště, která se uskuteční v pátek 21. dubna při jarní etapě mezinárodní květinové výstavy a zahradnického veletrhu Flora Olomouc 2017.

Pavilon s hlavní expozicí nazvanou Tajemná tvář světa bude zájemcům otevřen od 20 do 22 hodin a kromě stylového hudebního doprovodu nabídne také kvalitní občerstvení a samozřejmě nádherné nasvícení květinové přehlídky.
Největší pavilon olomouckého výstaviště se pro návštěvníky večerní prohlídky při jarní etapě výstavy Flora otevře v pátek v osm hodin večer. O půl deváté pak začne vystoupení bohyň kapely Vesna, tedy čtveřice hudebnic, které představují slovanské bohyně jara, léta, podzimu a zimy. Vesna stylově propojuje slovanský folklór a klasickou hudbu, objevují se v ní i prvky jazzu a world music. Písně, vytvořené frontmankou Patricií, se vyznačují jímavými melodiemi a snovou harmonií, texty navozují obrazy přírody a tradičního lidového života. Aranže Dominika Svobody obohacují písně o filmovou atmosféru. To vše v působivých kostýmech návrhářky Kamily Vodochodské vycházejících ze slovanské mytologie.

Pro návštěvníky večerní prohlídky jarní Flory bude navíc připraveno kvalitní občerstvení z nabídky oblíbené cukrárny a kavárny Ollies. Pavilon A bude pro všechny zájemce otevřen do 22 hodin. Vstupenky v ceně 150 korun lze koupit předem v online prodeji na stránkách www.flora-ol.cz. Na místě budou stát 170 korun, počet míst v rámci večerní prohlídky je omezen.

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.