středa 24. dubna 2024 Jiří

Urbano Latino Festival rozžhaví všechny návštěvníky S-klubu už tento pátek

Přijďte si i vy užít skvělý večer v rytmu podmanivé latinskoamerické hudby, navíc ve společnosti těch největších tanečních i hudebních hvězd tohoto žánru. Urbano Latino Festival v Olomouci je za dveřmi a má opravdu co nabídnout.

5. května bude olomoucký S Klub připomínat velkolepý karneval v Riu – až z Kolumbie sem zavítá světově známý zpěvák Rodry-Go!, který vás oslní svou jedinečnou latino show, o ten nejlepší hudební latino výběr se pak postará DJ Lazaro z Kuby a na parketu svá těla rozhýbou tanečníci z Česka, z Polska a dokonce i z Brazílie. Těšit se můžete také na zábavné taneční semináře, na kterých se naučíte jednoduché kroky salsy, bachaty či merengue, a připraveny pro vás máme i soutěže a afro animace. Exotickou letně laděnou atmosféru pak samozřejmě podtrhnou skvělé drinky nejen z kubánského rumu.

Nudit se na Urbano Latino Festivalu nebudete v páru ani jako jednotlivec nebo skupina přátel, a nezáleží ani na tom, jestli jste ostřílení tanečníci nebo úplní začátečníci – tak či tak vás čeká skvělý večer plný zábavy s tím nejlepším z latinskoamerické kultury.

Vstupenky můžete kupovat přes www.smsticket.cz nebo v Nugget store v Šantovce za 200.Kč, na místě pak budou k mání za 270 Kč. Opening ve 20:00, start programu ve 21:00. Děkujeme Olomouckému kraji, který akci finančně podporuje.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.