pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pivní a gulášové slavnosti ve Velkém Týnci letos nabídnou Fragile nebo Olgu Lounovou

PR článek

Pivo, guláš a dobrá muzika. Takové spojení nabídne už jedenáctý ročník Pivních a gulášových slavností, které se budou konat v zámecké zahradě ve Velkém Týnci na Olomoucku v sobotu 21. července 2018.

V jedenáct hodin dopoledne bude zahájena soutěž ve vaření guláše, od dvou hodin odpoledne pak porota začne přijímat vzorky do soutěže o nejlepší buchtu. Po čtvrté hodině si přijdou na své milovníci piva, nebude totiž chybět soutěž v pití piva na čas, a to jak v mužské, tak v ženské kategorii. Vyhlášení vítězných gulášů a buchet, které určí odborná porota, ale i návštěvníci slavnosti, proběhne před půl šestou. Den bude navíc provázet velice bohatý zábavný program.

Od půl druhé vystoupí Olga Lounová se skupinou Louners, po ní bude přítomné návštěvníky bavit profesionální kouzelník a iluzionista Jiří Hadaš. Od půl čtvrté přijdou na řadu No Limit a od šesté večerní se představí nejlepší slovenská vokální skupina Fragile. Následovat bude vystoupení ABBA CZ a do ranních hodin bude publikum bavit kapela Syrinx.

Foto Pixabay.com

Štítky pivo, guláš, slavnosti, Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.