středa 1. května 2024 Svátek práce

TIPY na večer: Zábavné show, romantická komedie či drama Rašín. Co si pustíte?

Středa 28. října není jen svátečním dnem, od dneška platí také další opatření. Od 21:00 je zákaz nočního vycházení, i proto jsme pro vás připravili menší tipy na strávení svátečního večera. V televizi budou nejen komediální pořady.

Na ČT2 bude vysílán od 16:00 dokument Ve stínu Jana Opletala připomínající demonstraci v roce 1939, která si vyžádala úmrtí  nejen Jana Opletala. Na ČT1 začne deset minut po osmé hodině historické drama „Rašín“. Jedná se o příběh o konci Rakouska-Uherska a vzniku samostatného Československého státu. Hrají zde například Miroslav Donutil či Ondřej Vetchý.

Poprvé se uvidí na svatbě?

Pokud byste se chtěli ale raději pobavit, můžete si naladit Novu ve 20:20. Bude zde světová romantická show Svatba na první pohled, kde se ženich s nevěstou setkají poprvé až na vlastní svatbě. Vydrží jim vztah? Na stejné stanici bude hned po tomhle pořadu reality show Výměna manželek. Spolu s pořadem předtím se jedná o docela zajímavou kombinaci.


Celý PROGRAM středečního dne zde.


Zábava v podobě improvizovaného pořadu či komediálních seriálů

Pokud nejste ale na takové pořady, nemusíte zoufat. Zábava bude také na Primě, kde bude od 21:35 Show Jana Krause. Na Prima Cool naopak bude od 21:50 improvizovaná zábav v podobě Partičky, která si dělá srandu ze všeho. Jak pobaví „Suchoš“ či Geňa a další jejich kolegové?

Ve středečním dílu Show Jana Krause se představí prezidentka nadace Vendula Pizingerová, herec Lukáš Langmajer a spisovatelka Dana Horáková. Dívejte se 28. října ve 21.35 na Primě.

Zveřejnil(a) Show Jana Krause dne Středa 28. října 2020

Nebo máte radši komediální seriály? V tom případě nalaďte Novu 2, kde je od 18:10 maraton Dva a půl chlapa, od 20:15 Teorie velkého třesku a před desátou hodinou pobaví úspěšný seriál Přátelé.

Chcete strávit večer s partnerem/partnerkou?

Na Nova Cinema můžete mrknout od osmi večer na Bláznivá, ztracená láska. Jedná se o romantickou komedii, kde muž Call v době, kdy mu byla žena nevěrná, narazí na přeborníka v balení žen…

A co si pustíte Vy? Dáte na některý z našich tipů, nebo si pustíte úplně něco jiného například na Netflixu? Právě na něm je od dneška k dispozici film Sváteční rande nebo Dnes v noci v lese nikdo nespí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Česká televize - z filmu Rašín

Štítky tip, filmy, seriály, večer, Rašín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.