pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ČSSD v úterý na Dolním náměstí představí své lídry do nadcházejících voleb

PR článek

V úterý bude Dolní náměstí v Olomouci patřit nejen kulturnímu programu, ale také České straně sociálně demokratické, která občanům Olomouce představí své lídry pro nadcházející krajské a senátní volby.

Olomoucké sociální demokraty povede do nadcházejících voleb do krajského zastupitelstva kandidát na hejtmana Jiří Zemánek, současný krajský zastupitel a poslanec parlamentu. Senátorské křeslo hodlá obhájit taktéž zkušený politik, Martin Tesařík.

Program zahájení volební kampaně krajské ČSSD se uskuteční na Dolním náměstí v Olomouci 30. srpna od 15.30 hodin. Veřejnosti se představí jednotliví kandidáti, v čele s Jiřím Zemánkem a Martinem Tesaříkem. Pro příchozí je na celé odpoledne připravený atraktivní program, například vystoupení pro děti Balonkáři, vystoupení baletního studia při Moravském divadle Olomouc, různé atrakce, nebo kavárna. Událost vyvrcholí v 18 hodin, kdy se k nebi vznese horkovzdušný balon.

Z programových priorit, kterými chce krajská ČSSD oslovit voliče, lze vyzvednout především zavedení bezplatného jízdného pro seniory od 70 let a děti školou povinné ve veřejné dopravě, zajištění bezpečnost obyvatel regionu nebo například podpora rodin s dětmi. Více informací naleznete zde.

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.