pondělí 20. května 2024 Zbyšek

Společnost

Opilý jezdec na koni přijel ke kolotočům. Kůň se poplašil a poškodil elektrický rozvaděč

V neděli kolem půl dvanácté dopoledne přijala policie oznámení o dopravní nehodě s účastí jezdce na koni v obci Velká Bystřice.

V garáži olomoucké nemocnice spal senior. Na sobě měl jen pyžamo a nebyl pacientem

S nezvyklým problémem se dnes před půl šestou ráno obrátil na městskou policii pracovník ostrahy Fakultní nemocnice Olomouc.

Strážníci při kontrole v hernách našli osoby pobírající dávky v hmotné nouzi i celostátně hledaného muže

Včera prováděli přerovští strážníci po sedmé hodině večer kontrolu heren na území města. Během kontroly se zaměřili na osoby v pátrání, mladistvé a ve spolupráci s úřadem práce i osoby pobírající dávky v hmotné nouzi.

AKTUÁLNĚ: Krytý bazén v Olomouci je kvůli počasí uzavřen, odstávka potrvá pravděpodobně do úterý

Olomoucký krytý bazén je pro veřejnost až do úterý dočasně uzavřen, a to kvůli nepříznivým klimatickým podmínkám.

POČASÍ NA PONDĚLÍ: Začátek týdne bude ve znamení zatažené oblohy a deště

Zataženo, místy s deštěm, i vydatným. Odpoledne a večer od západu oblačno a místy přeháňky. Nejvyšší teploty 15 až 18 °C, na horách 9 až 13 °C. Vítr slabý proměnlivý, během dne mírný jihozápadní 2 až 6 m/s. Mějte fajn pondělí!

Tradiční romská pouť se po dvanácti letech vrátí ze Svatého Kopečka přímo do Olomouce

Tradiční romská pouť, na kterou každoročně míří Romové z celého Česka i ze Slovenska, se po 12 letech přesune ze Svatého Kopečku do Olomouce. Důvodem je rozsáhlá rekonstrukce baziliky, informovali zástupci pořádající olomoucké charity. Pouť se...

POČASÍ NA NEDĚLI: Bude zataženo, místy zaprší a povane slabý vítr

Zataženo, místy občasný déšť. V závěru od jihozápadu srážky četnější. Nejnižší noční teploty 12 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 14 až 18 °C. Slabý, během dne mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s. Mějte fajn neděli!

Lubomír Zaorálek se omluvil za Staňkův krok a zrušil výběrové řízení na šéfa Muzea umění

Nový ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD) zruší výběrové řízení na ředitele Muzea umění v Olomouci (MUO). Zaorálek to v pátek řekl novinářům při návštěvě města.

POČASÍ NA SOBOTU: Na většině území bude pršet a teploty dosáhnou maximálně 19 stupňů

Zataženo, na většině území občasný déšť. Nejvyšší teploty 16 až 19 °C, na horách 10 až 14 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s. Mějte fajn sobotu!

V Přerově vznikne nové centrum pro bezdomovce

V Přerově vznikne centrum, které bude ve dne poskytovat pomoc lidem bez střechy nad hlavou. Řídit jej bude charita, které město poskytlo prostory v objektu v ulici U Bečvy. Centrum nabídne bezdomovcům místo pro hygienu i stravu, řekl dnes...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.