sobota 20. dubna 2024 Marcela

Při srážce tří aut byla zraněna seniorka a nezletilá dívenka. Jedno z aut narazilo do stromu

V ulici Šlechtitelů v Olomouci došlo v pátek po patnácté hodině k dopravní nehodě. Na místě se srazila tři auta a došlo ke zranění dvou osob.

Čtyřiačtyřicetiletá řidička auta značky BMW jela ve směru od ulice Holická směrem ke křižovatce na ulici Šlechtitelů. Z dosud nezjištěných příčin řidička před křižovatkou narazila do Volkswagenu Caddy, které řídil sedmačtyřicetiletý řidič. Volkswagen byl nárazem odražen směrem do křižovatky, přičemž narazil do auta značky Opel Crossland, které jelo po hlavní silnici směrem na Dolní Novosadskou. Řidička BMW po střetu s Volkswagenem dostala smyk, za křižovatkou vyjela vpravo mimo silnici a narazila do stromu.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění dvou spolujedoucích ve vozidle Opel Crossland - pětašedesátileté ženy a nezletilé dívenky. Obě byly převezeny do nemocničního zařízení na vyšetření. Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na 130 tisíc korun - 15 tisíc korun na vozidle BMW, 15 tisíc korun na vozidle Volkswagen a sto tisíc korun na vozidle Opel. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti jsou nadále v šetření,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, auta, Šlechtitelů, doprava, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.