pátek 26. dubna 2024 Oto

Policie žádá o pomoc svědky jízdy v protisměru na dálnici u Prostějova

Na lince tísňového volání bylo v úterý po osmé hodině ráno přijato telefonické oznámení o autě jedoucím v protisměru, a to na dálnici u Prostějova. Minimálně v úseku od 22. do 25. kilometru.

Dosud neznámý řidič Renaultu Clio stříbrné barvy měl v dálničním směru na Brno jet směrem k Olomouci. Řidič se měl poté obrátit do správného směru a z dálnice sjet na exitu Prostějov Centrum. Následně pokračoval k dálničnímu nájezdu a směrem na Olomouc už jel ve správném jízdním pruhu dálnice D46. 

„Pro toto jednání je dosud nezjištěný řidič podezřelý z přestupku podle zákona o silničním provozu. V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost se žádostí o pomoc s pátráním po totožnosti neznámého řidiče. Se svými poznatky, případně pořízenými fotografiemi či kamerovými záznamy z vozidel se svědci mohou na policisty prostějovského dopravního inspektorátu obrátit telefonicky na číslo 974 781 251, nebo e-mailem na pv.di.nehody@pcr.cz, či prostřednictvím bezplatné linky 158,“ řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, protisměr, doprava, pátrání, řidič

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.