úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Policie žádá o pomoc svědky dopravní nehody autobusu ve Zlatých Horách

Policisté jesenického dopravního inspektorátu se zabývají okolnostmi dopravní nehody, při níž došlo k poškození autobusu.

Nehoda se stala v úterý v deset hodin dopoledne, a to v katastru obce Zlaté Hory. Řidič autobusu jel od Ondřejovi směrem na Mikulovice. Na rovném úseku silnice se míjel s neznámým řidičem, který částečně přejel do protisměru. Z důvodu obavy ze srážky, najel řidič autobusu na pravou krajnici, kde ovšem autobus poškodil o svodidlo.

Řidič osobního auta na místě nezastavil a pokračoval v jízdě směrem k obci Ondřejovice. V době nehody v autobusu cestovalo dvanáct osob a žádná z nich neutrpěla zranění. Řidič se podrobil dechové zkoušce, která vyloučila, že by řídil pod vlivem alkoholu. Škoda byla odhadnuta na 40 tisíc korun.

„Policisté se nyní obracejí jak na samotného řidiče, tak na případné svědky, kteří disponují informacemi o průběhu nehody a případně také řidiče, kteří mají svůj vůz vybaven záznamovým zařízením, aby je co nejdříve kontaktovali na čísle 735 788 576, případně také na lince 158,“ řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Autoři | Foto PČR

Štítky výzva, doprava, nehoda, svědci, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.