pátek 3. května 2024 Alexej

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tradiční regionální firma OLOMOUCKÁ DOPRAVNÍ hledá automechaniky do svého týmu

PR článek

Je tomu letos už dvacet let, co začal Pavel Brázda s dopravou a servisem vozidel. Během dvou dekád přešla jeho firma pod hlavičku regionální společnosti OLOMOUCKÁ DOPRAVNÍ s. r. o., která se stará o kompletní servis při přepravě sypkých materiálů z kamenolomu až k zákazníkovi domů. A to nejen po silnici, ale také na kolejích. Firma v současnosti hledá posily do svých řad. Pracovat u nás může i mechanik, který dlouho nebyl v oboru, ale má chuť se k němu vrátit, říká jednatel společnosti Pavel Brázda.

Pro OLOMOUCKOU DOPRAVNÍ je stěžejním odvětvím prodej kameniva, jeho doprava na krátké a střední vzdálenosti po silnici i železnici a činnost servisu. Ten se nachází v olomouckých Chválkovicích, v jehož zrekonstruované dílně firma disponuje devíti stáními. Mechanici zde pečují nejen o nákladní auta, ale i o vojenské a hasičské vozy. Právě v týmu automechaniků se teď firma rozhlíží po nových posilách. „Pracovat u nás může vedle nováčka i mechanik, který dlouho nebyl v oboru, má ale chuť se k němu vrátit. Běžně posíláme naše zaměstnance na školení a kurzy, aby mohli pilovat své dovednosti,“ říká Pavel Brázda

Není zcela běžné, aby regionální dopravní společnost měla vedle silničních vozidel také licenci pro provozování drážní dopravy. „Můžeme vhodnou kombinací silniční a železniční dopravy zabezpečit dopravu materiálů za zajímavých podmínek a vyjít zákazníkům vstříc pro jejich maximální spokojenost,“ vysvětluje Brázda. Vedle třinácti nákladních aut proto OLOMOUCKÁ DOPRAVNÍ provozuje několik zelených nákladních vozů a dvě lokomotivy.

Pro větší komfort zákazníků firma v loňském roce otevřela nový sklad kameniva v Olomouci na ulici U Podjezdu. Kompletní přeprava „z lomu do domu“ je totiž hlavním cílem OLOMOUCKÉ DOPRAVNÍ. „V dnešní hektické době stále více zákazníků upřednostňuje tento kompletní servis, v rámci kterého zabezpečíme výběr vhodného materiálu, lokality, objednání, nákup, zajištění nakládky, přepravu na místo určení, manipulaci a případně i odborné uložení,“ dodává Brázda.

Pokud vás zajímá pracovní příležitost a chcete přiskočit do rozjetého vlaku zavedené regionální firmy, navštivte webové stránky OLOMOUCKÉ DOPRAVNÍ. Pro automechanika bude vždy francouzským klíčem k úspěchu.

Máte zájem o práci v Olomoucké dopravní? Stačí vyplnit následující formulář a my informace doručíme do firmy.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Olomoucká Dopravní s. r. o.

Štítky olomoucká, dopravní, automechanik, práce, doprava, servis, automobily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.