sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

PRÁCE V KRAJI: Hledáte práci? Přinášíme vám pár tipů na zajímavé pracovní příležitosti

Přinášíme vám přehled vybraných volných pozic v Olomouci a jejím okolí. Pro více informací o pozici si vždy rozklikněte červený odkaz, který vás přesměruje přímo na webové nebo facebookové stránky daného zaměstnavatele.

Účetní Rádia Haná

Orientujete se v účetních a daňových zákonech a máte alespoň dvouletou praxi v oboru? Nejúspěšnější regionální rádio v Olomouckém kraji hledá zaměstnance na volnou pozici účetní. Čeká vás zpracovávání účetní agendy, administrativa a aktivní spolupráce s obchodním oddělením. Jaké výhody vás čekají a více informací o pracovním místě najdete zde.

Programátor/Analytik

Významný partner v mezinárodních IT projektech pro dopravu a logistiku Oltis group hledá do svého týmu chytré IT hlavy. Volná místa má na pozicích Programátor, Programátor junior a Analytik junior. Více informací o pozicích zde.

Content Creator

Svět plodů, parta mladých lidí, která obohacuje český a slovenský trh o prémiové suroviny z různých koutů světa, hledá mezi sebe kreativce na pozici Senior Content Creator. Copywriterská práce s přesahem do grafiky, fotografie i videa čeká na jednoho z vás. Více informací najdete zde.

Kuchař

Nově otevíraná olomoucká restaurace Stodola hledá kuchaře. V září zahajuje provoz na ulici Litovelská v prostorách bývalého  Legendu. Pro více informací se podívejte na facebookové stránky restaurace.

Číšník/Servírka

Bistro Helen v olomoucké obchodní galerii Šantovka přijme nového kolegu (či kolegyni) na pozici číšníka/servírky. Hledají někoho sympatického, komunikativního a pracovitého, kdo má rád kontakt s lidmi a miluje kávu a jídlo. Další informace o bistru a pracovnní pozici najdete na jeho facebooku.

Hotelová pokojská

Nejlepší hotel v síti NH na celém světě - NH Collection Olomouc Congress hledá do svého týmu pokojskou na ranní směny. Benefity ve formě stravy zdarma, pět týdnů dovolené a třináctý plat. Tak neváhej a podívej se na webové stránky olomouckého NH hotelu do sekce kariéra.

Pracovník autovrakoviště

Autovrakoviště Velká Bystřice hledá pracovníka na rozdělávání autovraků, pneuservisní a mechanické práce. Požadují spolehlivost, poctivost, čistý trestní rejstřík a řidičák skupiny B. Praxe výhodou. Nabízí nástupní bonus, pracovní ošacení, vánoční prémie a plat až 25 tisíc korun. Pro více informací volejte přímo na 608 800 361.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky práce, olomouc, pozice, volné, rádio, kuchař, vrakoviště, svět, plodů, oltis, stodola, helen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.