sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Olomoucký Globus slaví 20 let. Regionální pivovary mu uvařily speciální narozeninová piva

PR článek

Olomoucký hypermarket Globus slaví 20 let od svého otevření. Pro oslavu tohoto kulatého výročí uvařily tři regionální pivovary z Olomouce a okolí speciální várku piv, jež vznikla pouze pro tuto příležitost. Díky tomu si mohou všichni milovníci zlatavého moku pochutnat hned na třech jedinečných výročních pivech. Pojďme se společně podívat, co si sládci z náměšťského pivovaru Jadrníček, Hanáckého pivovaru a pivovaru Chomout pro zákazníky olomouckého hypermarketu Globus připravili.

Oblíbený olomoucký pivovar Chomout z nedalekého Chomutova pro Globus vytvořil speciální edici jednoho ze svých zákazníky nejoblíbenějších piv. Výroční Ale je světlé svrchně kvašené pivo, které vychází ze svěží UP Ale Blondýny, známé svou vyvážeností hořkého chmelu a sladu. Oblíbená je pro svou pitelnost, díky níž nikdy neskončí jen u jednoho půllitru.

Dalším z řady pivních gratulantů je Hanácký pivovar sídlící v olomoucké části Holice. Ten si pro Globus připravil dvanáctistupňový ležák vídeňského typu nazvaný Císař. Toto ušlechtilé pivo patří mezi sladší kusy a více než chmelovými vyniká svými sladovými tóny.

Pivovar Jadrníček z Náměště na Hané pro zákazníky Globusu uvařil speciální polotmavý ležák. Těšit se tak můžete na čtrnáctistupňové pivo s přídavkem nejkvalitnějšího medu z Hané. Tato spodně kvašená čtrnáctka se vyznačuje jemně sametovou příchutí karamelu s nádechem hořkosti.

Stejně jako hypermarket Globus i výše uvedené pivovary patří mezi stálice Olomouckého kraje a všechna nově uvařená piva jsou jasným důkazem, že když spojíte tradiční pivovary s tradičním hypermarketem, vznikne něco výjimečného. Přesvědčte se o tom sami a navštivte hypermarket Globus Olomouc. Všechny tři speciály na vás čekají v lednicích v oddělení Nápojů.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pivo, pivovar, olomouc, chomout, hanácký, náměšťský, globus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.