neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Hanácký radioservis Rádia Haná pomáhá během pandemie hospodským a podnikatelům

Hanácký radioservis Rádia Haná i během pokračující pandemie podporuje všechny podniky, které jsou v této době omezené vládními restrikcemi. Vlastníte restauraci, která zákazníkům nabízí rozvoz jídla či výdejové okénko? Chcete jim dám vědět o tom, kdy máte otevřeno a co nabízíte? Ozvěte se na email info@radiohana.cz a Hanácký radioservis se postará o to, aby se o Vaší nabídce dozvědělo co nejvíce lidí.

Od dnešního dne jsou uzavřeny všechny restaurace, bary, ale třeba i fitcentra. Povolená jsou pouze okýnka na způsob take away nebo venkovní tréninky. Aby majitelé udrželi svůj podnik v chodu a nemuseli propouštět zaměstnance, snaží se využít alespoň této možnosti. Takovým hospodským a jiným podnikatelům nabízí v době pokračující pandemie pomoc Hanácký radioservis od Rádia Haná. Stačí se ozvat na e-mail info@radiohana.cz s Vaší aktuální nabídkou a Rádio Haná se postará o to, aby o ní bylo slyšet. 

Ozvat se mohou majitelé restaurací, barů, kaváren s rozvozy jídla a pití či výdejovým okýnnem, provozovatelé fitcenter s venkovními tréniky nebo on-line lekcemi a další podnikatelé, kterých se výrazně dotýkají vládní protiepidemiologické restrikce.  

Napište, jak fungujete a co nabízíte na INFO@RADIOHANA.CZ. Rádio Haná se postará, aby o Vaší nabídce bylo slyšet!

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Radioservis, rádio, haná, olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.