pátek 26. dubna 2024 Oto

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pohyb jako novoroční předsevzetí? Fit-day vyhlašuje cvičící výzvu

PR článek

Cvičení a pravidelný pohyb patří už tradičně k nejčastějším předsevzetím, s nimiž lidé vstupují do nového roku. Ve většině případů se však veškerá motivace vytrácí s prvními lednovými dny. Pro ty, kdo skutečně touží odstartovat rok 2021 naplno a udržet si pevnou vůli, připravili ve Fit-day unikátní cvičící výzvu, do které se může zapojit každý, navíc z pohodlí svého domova.

Rodinná firma Fit-day, sídlící v Hlubočkách poblíž Olomouce, je dobře známá všem milovníkům zdravého životního stylu. Zakladatelé firmy, mladí manželé Jitka a Jakub Molnárovi, už několik let úspěšně vyrábí přírodní proteinové snídaně a svačiny, které rychle získaly na oblibě nejen u nás, ale i v zahraničí.

Nyní se ve Fit-day rozhodli oslovit všechny, kdo zažívají po uplynulých vánočních svátcích pocit těžkosti, cítí se unavení a bez energie a rádi by se s novým rokem dostali do formy. „Dobře víme, že vyvážená a kvalitní strava jde ruku v ruce s pohybem, proto jsme připravili jedinečnou výzvu, která má pomoct lidem rozhýbat se, najít mnohdy chybějící motivaci a třeba i zahájit cestu za vysněnou postavou,” vysvětluje Molnár vznik cvičící výzvy.

Názorná videa plná efektivních cviků i jógy

V rámci akce, trvající v rozmezí od 4. 1. do 25. 1. 2021, se zájemci mohou těšit na celkem 21 krátkých cvičících klipů, díky nimž si osvojí základy posilování s vlastní váhou a vyzkouší si i jógu. K dispozici jsou také tři úvodní videa, která seznámí s myšlenkou výzvy, naučí správnému dýchání a připomenou i potřebnou rozcvičku před každým výkonem.

Úvodní video ze série 21 cvičících klipů:

Cvičící videa postupně přibývají každý den do konce výzvy na Instagramu a YouTube kanálu Fit-day. Právě na YouTube kanálu bude následně k dispozici i celkový sestřih všech cviků pro plnohodnotný trénink. Každé z 21 videií je zároveň doplněno o důvod, mnohdy i humorný, připomínající konkrétní benefity, které lidé mohou získat díky pravidelnému pohybu. „Zvolili jsme odlehčenou formu, abychom všem ukázali, že pohyb je především o radosti a pozitivitě,” říká Molnár.

Cvičitelé, jimiž jsou členové týmu Fit-day, se snaží zejména o názornost a perfektní provedení jednotlivých cviků, aby byl trénink vhodný jak pro začátečníky tak pokročilejší. Cílem je především probudit v oslovených jedincích chuť k pohybu a namotivovat k pravidelnému cvičení i po skončení výzvy.

Proteinové koktejly pro podpoření výkonu se speciální slevou

Aby bylo cvičení skutečně efektivní a výsledky na sebe nedaly dlouho čekat, je zapotřebí pravidelně doplňovat pro tělo nezbytné živiny, které pomohou s regenerací i budováním svalové hmoty. Právě z tohoto důvodu je možné v době cvičící výzvy pořídit veškeré Fit-day proteiny s jedinečnou slevou 41 % při zadání kódu “vyzva41” v prvním kroku objednávky. Akce platí do 25. 1. 2021.

„Naše proteinové koktejly se pyšní nejen 100% přírodním složením a vysokým obsahem mikronizované bílkoviny, neobsahují ani laktózu, lepek či sóju, jsou tedy vhodné i pro alergiky a vegany. Do cvičící výzvy 2021 se proto může zapojit skutečně kdokoliv,” uzavírá Molnár.

O Fit-day jsme psali již dříve. Přečíst si můžete například o charitativní akci, která zpříjemnila Vánoce dětem v dětských domovech. Více informací se dozvíte na stránkách www.fit-day.cz.

Fit-day přináší radost do dětských domovů. Tváří akce herečka Decastelo a známí youtubeři

Rodinná firma Fit-day sídlící v Hlubočkách u Olomouce je známá především jako oblíbený výrobce přírodních proteinových snídaní a svačin. Kromě rozšiřování nabídky, inovace výrobků a péče o zákazníky se nyní zakladatelé a majitelé firmy, Jitka a...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky fit-day, hlubočky, protein, smoothie, ovoce, čokoláda, koktejl, výzva, cvičení, předsevzetí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.